DANSESHOWet UTSETTES TIL HØSTEN!

HEI ALLE DANSERE!

Håper alle har hatt ei fin påske til tross omstendighetene! Vi går rett på sak, og deler de tunge nyhetene først.

Det er med tungt hjerte at vi dessverre må utsette sommerens danseshow som følge av regjeringens korona-tiltak. Vi gir derimot ikke opp, og planlegger tidlig semesterstart til høsten for å ta igjen noe av det tapte – og kjører HØSTSHOW!

Det er derfor viktig at alle øver hjemme. Planen er å møtes i august for å ta gjennom koreografi, og gjøre alle danseglade klare til show! Det morsomste vi vet! Alle lærerne og staben på Melhus Onstage skal selvsagt gjøre sitt ytterste for at dansen vedlikeholdes over sommeren

Melhus Onstage har påskeferie frem til 19.april, og vil starte med fjernundervisning igjen neste uke! Vi gleder oss, og ser frem til å dele dansegleden vår med dere igjen! Håper også dere sender oss bilder og videoer av dansinga hjemme, da vi savner hver og en av dere

For spørsmål, tips eller annet – ikke nøl med å ta kontakt!

DANSESHOWet UTSETTES TIL HØSTEN! Read More »

HOLDER STENGT FREM TIL 27. APRIL.

Kjære danseelever og danseforeldre

Melhus Onstage holder stengt frem til 27. April.

Det har vært mange spørsmål angående videre undervisning og showet i juni. Foreløpig ser vi ingen grunn til å avlyse sommershowet, og kjører som planlagt.

Vi ønsker likevel å opprettholde det vi allerede har, både av koreografi og kontakt med våre kjære danseelever. Danseskolen kjører fjernundervisning, som vil si at vi legger ut videosnutter for hver klasse på den aktuelle undervisningsdagen. Se mer info på mail.

HOLDER STENGT FREM TIL 27. APRIL. Read More »