Vi tilbyr også utleie av våre lokaler

Melhus Onstage passer ypperlig til både store og små arrangement. Våre store, lyse lokaler egner seg til både bursdag, konfirmasjon og andre feiringer.

Her har du også tilgang til kjøkken, og flere toaletter. Med musikkanlegg og prosjektor klare til bruk er det også gode muligheter for å bruke lokalet til møte eller mer seriøse tilstelninger. Er dette det du har sett for deg – send oss en forespørsel nedenfor!

Og mangler du servitører eller underholdning, stiller vi gjerne med en dans eller to!

FYLL INN SKJEMA FOR BOOKING NEDERST PÅ SIDEN

Sal 1

Sal 1 er hovedsalen, og er vår andre største sal. Denne er i fullt bruk til dans hver dag fra mandag-torsdag. De knallgule veggene på begge kortsidene spriter virkelig opp salen og gir energi til langt ut i fingertuppene. Salens store vinduer slipper inn mye deilig dagslys om ønskelig. Disse kan også skjermes da taklyset er mer enn godt nok for å skape godt lys i rommet. På kveldstid er det god stemning når lysene skrus av, og lampene over speilet skrus på. Er du på leting etter en dempet, koselig atmosfære, er dette perfekt belysning!

Størrelse
96 kvm

Yogarom

Dette er et koselig, helt nøytralt rom med god atmosfære. Rommet er perfekt til mindre arrangement hvor man ønsker et mer lunt uttrykk. Eksempelvis har vi hatt mindre barneselskap, babyshower og dåpsfeiringer her. 

Størrelse
50 kvm

IMG_6546
IMG_6542
IMG_6541

konfirmasjon - bursdag - bryllup barnedåp - babyshower
julebord

IMG_6540
IMG_6538
IMG_5157

Praktisk informasjon

Lokalet har stor fellesinngang hvor det er god plass til å sette ifra seg utesko, før man entrer et hyggelige venterom med flere sofagrupper.

Videre er det flere store saler, hvor man gir beskjed på forhånd hvilken sal man ønsker.

Det finnes totalt tre toalett, hvorav ett er rullestolvennlig. På kjøkken har man tilgang til micro, kokeplater, karafler, kaffetraktere og pumpekanner (til kaffe), i tillegg til to store kombiskap med frys og kjøl.

Stemningslys og musikk finnes i alle saler. Discokule, hoppeslott og prosjektor er også tilgjengelig, men må avtales på forhånd.

Vi har per i dag bord og stoler, samt pådekningsutstyr til 80 stk. Bordene har målene 180 x 76 cm, og man kan fint sitte seks stk på hvert bord (tre på hver side). Ellers kan man også leie vaser og lysholdere inkludert i prisen.

SMITTEVERN
Leietaker er selv ansvarlig for å overholde eventuelle krav om smittevern gitt av myndighetene.
 

Priser

  • 3000 kr, fredag – søndag
  • 2000 kr, fredag – lørdag eller lørdag – søndag
  • 1500 kr, 4 timer 

Vasking kr.1500 (valgfritt)

Man står selv ansvarlig for å rydde, vaske og tømme søppel etter endt arrangement. Ønsker man å vaske selv, skal dette være gjort innen man gir fra seg nøkkelen.

DEPOSITUM
Det er stor pågang på lokalene våre i forbindelse med utleie, da spesielt i konfirmasjon- og julebordtid. Vi har derfor sett oss nødt til å innføre et depositumbeløp på grunn av avbestillingssikkerhet. Depositumbeløpet på kr.1000 betales via vår vipps #130466 Ønsker du kun å leie deler av en dag, er depositum på kr.500.
 
Husk å merk vippsbetalingen med navn, dato og email.
 

Fyll inn skjema for booking her.