Meet the team

Hanna Riseth Jakobsen

Kontakt: 93 60 71 57
Hanna er daglig leder og primus motor i Melhus Onstage AS. Hun har lang erfaring fra en rekke dansestiler. Hun har reist i både inn- og utland for å samle erfaring fra blant annet kjente danseskoler som Peridance og Broadway i New York, og Millenium og Debbie i Los Angeles. I 2010 flyttet hun til Danmark for å studere dans på heltid. Her gjorde hun også dansejobber for danske arrangører; både artister og TV. Hanna har konkurrert i EM og VM i Streetdance flere ganger, både med ACI Dancecrew og N-Queens (gjennom UDO). Førstnevnte crew kom på 7.plass i VM i 2015 i sin kategori. Hanna har lang erfaring som danselærer og elsker å undervise! Og sant skal sies (fordi om hun ikke vil skrive det selv): Hun har vært en yndet danseinstruktør på Melhus de siste årene. Velkommen til Hannas timer! Her får du fart og spenning sammen med rå koreografi og sterke kunstneriske uttrykk.

Ylva Kolstad Fossum

Kontakt: 45 86 27 57
Ylva er mange års turner fra troppturn og ønsker nå å videreføre denne bevegelsesgleden og kroppsbeherskelsen det skaper til Melhus Onstage. Hun har lang danseerfaring, og vært innom de fleste stiler både urbane stiler som hiphop, house og dancehall, samt stiler som jazz og moderne. I 2017 og 2018 konkurrerte hun også i EM i Streetdance. Med hennes smittende humør og glede for barn er basisturn noe absolutt å anbefale!

Stine Elise Rånes

Kontakt: 98 60 46 74
Stine Elise har levd gjennom dansen siden hun var 8 år, og har vært aktiv på denne fronten siden. Hun har vært gjennom mange stiler som danser, bl.a. jazz, lyrisk, moderne og

mathilde skarsem thrane

Kontakt: 92 49 62 46
Mathilde har passion for dans! Hun har gått danselinja på Katta (tidligere Katedralskolen, nå Cissi Klein), og har i tillegg danset mye på fritiden. Mathilde har tidligere undervist i flere stiler, men fant raskt moderne og tekniske stiler som favoritter. Hun lager nydelige koreografier, og ser enhver i klassen sin. Vi gleder oss virkelig over å ha Mathilde med på laget!

Silje Nilsen

Kontakt:91 11 01 52
Silje Nilsen er et kjent og yndet ansikt blant danseglade barn på Melhus. Og vi er så glade for å ha hennes skjønne personlighet blant oss i Onstage teamet! Barn formelig flokker seg om denne flotte erfarne danseren med lang erfaring som barnedanslærer ved ACI Melhus. Silje kommer til å ha trygge, gode, morsomme og koselige barnedanser. Her vil alle prinser og prinsesser komme til sin rett- men Silje lover også at barna skal få høre og kjenne på musikk og utfolde seg i vill bevegelsesglede! I tillegg til dette er Silje som poteten, og brukes til alt! Hun er sammen med Hanna, ansvarlig for en hel god del som skjer på danseskolen, og vi ville ikke vært foruten hennes positivitet og drivkraft.

Marte Nyhus Willmann

Kontakt: 45 25 20 34
Marte har danset i over 10 år og mestrer de fleste dansestilene. I dag går hun på danselinja på Trondheim Katedralskole. Marte har vært assistent og vet hva som kreves for å ha en strukturert og morsom danseklasse. Her kan du forvente både latter og svette! Med dansecrewet ACI har Marte deltatt i både EM og VM for Streetdance. N-Queens kom blant annet til landsfinalen i 2016, og ACI kom på 7.plass i VM.


anna røstum Bellingmo

Kontakt: 94 89 67 04
Anna er helt rå på å la de minste få utfordre seg selv og skape mestring! Hun er fremdeles elev hos oss og har vært innom de fleste dansestiler. Håper hennes danseglede smitter over på flere. Anne underviser i gymlek, og her er både gutter og jenter velkommen! 

IMG_5458 2

CELINA STOUM SVENDSEN

Kontakt: 47 89 49 84
Celina er ei energisk jente med stor glede for dans! Hun sier selv at dansen betyr mye for henne, og at hun liker måten dansen kan fremme et budskap gjennom bevegelser, musikk og følelser. Hun har selv danset i seks år og har erfaring innen de fleste stiler. Celina går barne og ungdom og liker å jobbe med mennesker, noe som tydelig vises i jobben hun gjør som danselærer for de minste på Melhus Onstage. I klassene til Celina kan man se omsorgen hun gir sine elever på god avstand, samt dansegleden hun sprer! Veldig glade for at hun deler med våre danseglade barn på Melhus Onstage.

MARGRETHE VOLDEN

Kontakt:47 61 82 64
Margrethe har danset siden hun kan huske. Hun har prøvd ut de fleste stiler, men setter hiphop og jazz/lyrisk som sine favorittstiler. Det er ingen tvil om at Margrethe brenner for dansen da hun uttrykker stor glede i både danseklasser og på scenen. Hun er nydelig å se på! Etter mange år som assistent hos Silje i barnedans er hun godt rustet til danselærerjobben.  Sammen med Emma skal nå dele dansegleden sin som instruktør, og de som får henne som lærer kan glede seg energiske danseklasser! 

kristian huy thuc nguyen

Kontakt: 99 46 28 66
Kristian har vi kjent lenge, og endelig kan vi ønske han velkommen med på laget! Kristian er utrolig dedikert og det er ikke rart at han har blitt så flink som han er. Han danser både jazz og hiphop, og er med i Street Crew. Hans musikalitet er på topp, noe hans koreografier og dans preges av. Det er en fryd å se på han danse!  Som menneske er Kristian veldig positiv.  Vi håper han blir med oss lenge!

Andrea Bakke Haugen

Kontakt: 46 51 77 78
Andrea har danset siden hun var bittelitt jente, og har prøvd ut de fleste dansestiler. Hun har også vært med i et dansecrew og konkurrert i EM i streetdans. I dag danser hun cheerdance, giølystyle og jazz på Melhus Onstage. Andrea sier at selv om dansen kan være fysisk krevende, er det en av de tingene som gir henne mest energi og glede i hverdagen. Og for ikke å glemme det sosiale aspektet, hvor hun forteller om mange nye venner på Melhus Onstage. Videre gleder hun seg veldig til lærerjobben og å bli endra bedre kjent med elevene, samt lærerne. Melhus Onstage er heldig som har fått Andrea med på laget, og gleder oss til å se denne spiren vokse!

Astrid Eggen Vårvik

Kontakt: 45 80 88 00
Astrid er en av våre nykommere, og har faktisk ikke gått så altfor lenge på dans. Men det skulle man ikke tro når man ser henne i danseklassene! Denne jenta er født til å danse, hun er ekstremt musikalsk og har rytme fra topp til tå. I dag underviser Astrid i hiphop hos oss og er med i MO Street Crew.Vi gleder oss til å jobbe med henne og se hennes danseglede smitte over på andre.

ellen haugen

Kontakt: 94 82 41 32
Ellen har alltid elsket å danse! Å bevege seg til musikk gjør at hun slapper av og dansesalene er hennes fristed, ifølge henne selv. Ellen har vært elev på MO i tre år, men startet på danseskole mye tidligere. Hun har vært innom et bredt spekter av dansestiler, alt fra hiphop og giølystyle til jazz og moderne. Selv liker hun best førstnevnte og er også med i MO Street Crew.

Anitra Sveen Finnvik

Kontakt: 95 25 00 07
Anitra  er vårt nye tilskudd, og gleder seg til å undervise i turn hos oss. Hun har tidligere vært turntrener for Surnadal IL og har selv turnet i over 10 år. 
Vi gleder oss til å ha deg med på laget! 

Martine Støholen

Kontakt: 41 65 43 51
Mer info kommer.

Meet the team

Kontakt: 93 60 71 57

Hanna er daglig leder og primus motor i Melhus Onstage AS. Hun har lang erfaring fra en rekke dansestiler. Hun har reist i både inn- og utland for å samle erfaring fra blant annet kjente danseskoler som Peridance og Broadway i New York, og Millenium og Debbie i Los Angeles. I 2010 flyttet hun til Danmark for å studere dans på heltid. Her gjorde hun også dansejobber for danske arrangører; både artister og TV. Hanna har konkurrert i EM og VM i Streetdance flere ganger, både med ACI Dancecrew og N-Queens (gjennom UDO). Førstnevnte crew kom på 7.plass i VM i 2015 i sin kategori. Hanna har lang erfaring som danselærer og elsker å undervise! Og sant skal sies (fordi om hun ikke vil skrive det selv): Hun har vært en yndet danseinstruktør på Melhus de siste årene. Velkommen til Hannas timer! Her får du fart og spenning sammen med rå koreografi og sterke kunstneriske uttrykk.

Kontakt: 98 60 46 74

Stine Elise har levd gjennom dansen siden hun var 8 år, og har vært aktiv på denne fronten siden. Hun har vært gjennom mange stiler som danser, bl.a. jazz, lyrisk, moderne og klassisk ballett, – hvor det er jazz som er favorittstilen. Som tidligere elev på danselinja ved Trondheim Katedralskole, sitter hun igjen med mye kunnskap og erfaring innenfor dansing.

I tillegg til dansen, har cheerleading stått høyt på lista. Her har hun konkurrert i NM, hvor hun har konkurrert mot de beste i Norge. Som danser og cheerleader, kan hun mye innenfor turn – og danseteknikk. Dette resulterer til en sterk og god kroppsbeherskelse, som hun nå ønsker å lære bort videre.

Kontakt:91 11 01 52

Silje Nilsen er et kjent og yndet ansikt blant danseglade barn på Melhus. Og vi er så glade for å ha hennes skjønne personlighet blant oss i Onstage teamet! Barn formelig flokker seg om denne flotte erfarne danseren med lang erfaring som barnedanslærer ved ACI Melhus. Silje kommer til å ha trygge, gode, morsomme og koselige barnedanser. Her vil alle prinser og prinsesser komme til sin rett- men Silje lover også at barna skal få høre og kjenne på musikk og utfolde seg i vill bevegelsesglede!

I tillegg til dette er Silje som poteten, og brukes til alt! Hun er sammen med Hanna, ansvarlig for en hel god del som skjer på danseskolen, og vi ville ikke vært foruten hennes positivitet og drivkraft.

Kontakt: 45 80 88 00

Astrid er en av våre nykommere, og har faktisk ikke gått så altfor lenge på dans. Men det skulle man ikke tro når man ser henne i danseklassene! Denne jenta er født til å danse, hun er ekstremt musikalsk og har rytme fra topp til tå. 

I dag underviser Astrid i hiphop hos oss og er med i MO Street Crew.Vi gleder oss til å jobbe med henne og se hennes danseglede smitte over på andre.

Kontakt:94 82 41 32

Ellen har alltid elsket å danse! Å bevege seg til musikk gjør at hun slapper av og dansesalene er hennes fristed, ifølge henne selv. Ellen har vært elev på MO i tre år, men startet på danseskole mye tidligere. Hun har vært innom et bredt spekter av dansestiler, alt fra hiphop og giølystyle til jazz og moderne. Selv liker hun best førstnevnte og er også med i MO Street Crew.

Kontakt: 99 46 28 66

Kristian har vi kjent lenge, og endelig kan vi ønske han velkommen med på laget! Kristian er utrolig dedikert og det er ikke rart at han har blitt så flink som han er. Han danser både jazz og hiphop, og er med i Street Crew. Hans musikalitet er på topp, noe hans koreografier og dans preges av. Det er en fryd å se på han danse! 

Som menneske er Kristian veldig positiv.  Vi håper han blir med oss lenge!

Kontakt: 45 25 20 34

Marte har danset i over 10 år og mestrer de fleste dansestilene. I dag går hun på danselinja på Trondheim Katedralskole. Marte har vært assistent og vet hva som kreves for å ha en strukturert og morsom danseklasse. Her kan du forvente både latter og svette! Med dansecrewet ACI har Marte deltatt i både EM og VM for Streetdance. N-Queens kom blant annet til landsfinalen i 2016, og ACI kom på 7.plass i VM.


Kontakt:45 86 27 57

Ylva  er mange års turner fra troppturn og ønsker nå å videreføre denne bevegelsesgleden og kroppsbeherskelsen det skaper til Melhus Onstage. Hun har lang danseerfaring, og vært innom de fleste stiler både urbane stiler som hiphop, house og dancehall, samt stiler som jazz og moderne. I 2017 og 2018 konkurrerte hun også i EM i Streetdance. Med hennes smittende humør og glede for barn er basisturn noe absolutt å anbefale!

Kontakt: 47 61 82 64

Margrethe har danset siden hun kan huske. Hun har prøvd ut de fleste stiler, men setter hiphop og jazz/lyrisk som sine favorittstiler. Det er ingen tvil om at Margrethe brenner for dansen da hun uttrykker stor glede i både danseklasser og på scenen. Hun er nydelig å se på! Etter mange år som assistent hos Silje i barnedans er hun godt rustet til danselærerjobben.  Sammen med Emma skal nå dele dansegleden sin som instruktør, og de som får henne som lærer kan glede seg energiske danseklasser! 

Kontakt: 92 49 62 46

Mathilde har passion for dans! Hun har gått danselinja på Katta (tidligere Katedralskolen, nå Cissi Klein), og har i tillegg danset mye på fritiden. Mathilde har tidligere undervist i flere stiler, men fant raskt moderne og tekniske stiler som favoritter. Hun lager nydelige koreografier, og ser enhver i klassen sin. Vi gleder oss virkelig over å ha Mathilde med på laget!

Kontakt: 46 51 77 78

Andrea har danset siden hun var bittelitt jente, og har prøvd ut de fleste dansestiler. Hun har også vært med i et dansecrew og konkurrert i EM i streetdans. I dag danser hun cheerdance, giølystyle og jazz på Melhus Onstage. Andrea sier at selv om dansen kan være fysisk krevende, er det en av de tingene som gir henne mest energi og glede i hverdagen. Og for ikke å glemme det sosiale aspektet, hvor hun forteller om mange nye venner på Melhus Onstage. Videre gleder hun seg veldig til lærerjobben og å bli endra bedre kjent med elevene, samt lærerne. Melhus Onstage er heldig som har fått Andrea med på laget, og gleder oss til å se denne spiren vokse!


Kontakt: 47 89 49 84

Celina er ei energisk jente med stor glede for dans! Hun sier selv at dansen betyr mye for henne, og at hun liker måten dansen kan fremme et budskap gjennom bevegelser, musikk og følelser. Hun har selv danset i seks år og har erfaring innen de fleste stiler. Celina går barne og ungdom og liker å jobbe med mennesker, noe som tydelig vises i jobben hun gjør som danselærer for de minste på Melhus Onstage. I klassene til Celina kan man se omsorgen hun gir sine elever på god avstand, samt dansegleden hun sprer! Veldig glade for at hun deler med våre danseglade barn på Melhus Onstage.


Kontakt: 94 89 67 04

Anna er helt rå på å la de minste få utfordre seg selv og skape mestring! Hun er fremdeles elev hos oss og har vært innom de fleste dansestiler. Håper hennes danseglede smitter over på flere.

Anne underviser i gymlek, og her er både gutter og jenter velkommen! 

Kontakt: 95 25 00 07

Anitra  er vårt nye tilskudd, og gleder seg til å undervise i turn hos oss. Hun har tidligere vært turntrener for Surnadal IL og har selv turnet i over 10 år. 

Vi gleder oss til å ha deg med på laget! 

Noen spørsmål?

Finn svar her, eller skriv til oss!